Få overblik...
Hvilken vej?
Hvordan ser andre dig?

Vores ydelser


Lej en informationschef
Din virksomhed er lille til mellemstor og ønsker ikke at fastansætte en informationschef. I stedet outsources jobbet til os. Sammen gennemgår vi virksomhedens forretningsstrategi og mål og fastsætter de langsigtede mål for intern og ekstern kommunikation.

  • Vi hjælper med at gøre forretningsetikken og virksomhedens værdier klare og eksplicitte.
  • Sammen finder vi de historier som giver jer et langtidsholdbart omdømme, og vi hjælper jer med at fortælle dem med integritet.
  • Vi hjælper med at sige hvad I gør, så I kan få gjort hvad I siger. Vores arbejde indbefatter kontakt til medierne og opfyldelse af behov hos journalister som er interesseret i, hvad I foretager jer.
  • Det nødvendige mediearbejde (tekst, billeder, web, video) kan udføres af os, eller vi etablerer og leder et hold af jeres ansatte, eventuelt i samarbejde med eksterne leverandører.

Rådgivning
Din virksomhed har allerede den nødvendige kommunikationsekspertise i det daglige, men I vil gerne have nogen I kan få overblik sammen med, og undersøge jeres menneske- og planet- bundlinier og skabe nye udviklingsmuligheder. I har måske komplicerede forhandlinger, hvor meget står på spil, og vil gerne ”laboratorieteste” inden det bliver alvor. Eller I vil gerne have friske øjne til at hjælpe med at udvikle jeres forretning ved proaktiv brug af kommunikation.

Træning
Direction tilbyder træning inden for specifikke kommunikationsfærdigheder som for eksempel forhandling, at forbinde med andre med empati og at forholde sig til negative følelser. Vi tilbyder også træning i, hvordan man skaber positive kontakter med mediefolk eller opbygger mere håndfaste kompetencer inden for medieproduktion, skrivning af tekster eller lignende.
Træningen udformes baseret på vores kunders behov som workshops eller ad hoc ved hjælp af telefon, epost, chat eller videokonference.
Vi foretrækker at integrere træningen så tæt som muligt med jeres virksomheds eller organisations dagligdag. Så bliver træningen realistisk. Den har et formål, resultaterne bliver synlige og noget man kan vise frem, og det betyder, at de som træner, lærer meget hurtigere.

Vores prissætning
Vi arbejder normalt på timebasis og fakurerer vores ydelser pr. 15 min. Vi kan give en maksimumspris eller indgår månedlige aftaler, og når vi sender en faktura, tjekker vi at kunden er tilfreds.
Når en opgaves omfang er veldefineret, kan vi give en fast pris. Send en epost til Bjørn Kassøe Andersen for flere detaljer eller overslag.