Sæt et mål...
Undersøg...
Gør det...

Om os

Direction leverer kommunikation, rådgivning og træning, som hænger sammen.

  • Vi fungerer som outsourcet informationschef, som kommunikationsrådgiver eller træner.
  • Topledere bruger os til at udvikle deres personlige og professionelle kommunikationsfærdigheder.

Langsigtede mål og friske øjne
Vi arbejder tæt sammen med vores kunder ud fra langsigtede mål. Vi leverer lige så hurtigt som hvis vi var in-house, og har samtidig den udenforståendes friske øjne og handlefrihed. Vi er venlige, modige, præcise og krævende, og vi vil have det sjovt når vi arbejder sammen med vores kunder.

Det rette hold
Med vores brede professionelle netværk er vi i stand til at hjælpe med at stille det rette hold til specifikke kommunikationsopgaver. Vi gør gerne dette sammen med partnere og leverandører som din organisation i forvejen benytter og er tilfreds med.

Vores arbejdsprincipper
Vi leverer højeste kvalitet baseret på ærlighed og fairness:

  • Vi gør kun det vi er bedst til. Vi siger til, hvis målet kan nås lettere eller billigere ved at benytte andre leverandører, eller vi hjælper med at opgradere jeres medarbejderes kompetencer.
  • Vi arbejder ikke for konkurrerende kunder, og vi vil altid sige til, hvis vi bliver opmærksomme på potentielle interessekonflikter.
  • Vi udfører ikke opgaver, hvis vi anser mål eller midler for at være uetiske. Vi påtager os ikke opgaver, hvis vi vurderer at kvalitetskravene er sat for lavt.
  • Vi siger til med det samme, hvis vi ikke kan holde hvad vi har lovet. Vi forventer det samme af vores kunder.

Direction støtter Læger uden grænser (MSF).


Mere om os
Bjørn Kassøe Andersen
Kontakt
Sådan gør vi

Mere om ...

  Bjørn Kassøe
  Andersen

  Stifter/ejer

 

Download artikel:
Et perspektiv som baner vej for udvikling

Er det sandsynligt, at din indsats for at skabe udvikling vil bære frugt? Det afhænger af om du kommunikerer på en måde som passer til modtagernes verdensbillede og værdisystem. Spiral dynamics-systemet giver et nyttigt landkort - og gør det nemmere at vurdere, hvor din energi gør bedst gavn.
Hent artikel som pdf